Voor het volgend seizoen is Van Riemsdijk Sports op zoek naar nieuwe talenten!

Selectie wedstrijd

Woensdag 4 april 2018, organiseren wij een oefenwedstrijd op het sportcomplex van Olympia Haarlem. Deze wedstrijd is bedoelt voor spelers die geboren zijn in het jaar 2000, 2001 en 2002 voor het nieuwe O19 team.
Hierbij zullen wij spelers de kans geven die zichzelf in de kijker willen spelen voor het nieuwe elftal dat volgend seizoen actief zal zijn bij Olympia Haarlem.

Onze doelstelling is om spelers op te leiden voor een BVO opleiding. Iedere week zal de training dan ook bestaan uit 8 trainingsactiviteiten. Hiervan zullen er 4 trainingen plaatsvinden in de sportschool en 4 trainingen op het veld. Hiermee willen wij de spelers laten wennen aan de trainingsintensiviteit die zij ook bij een BVO club kunnen verwachten.
Iedere zaterdag zal de competitiewedstrijd plaatsvinden en één keer in de maand zullen we een scoutingswedstrijd organiseren tegen een BVO club.

In het afgelopen seizoen hebben wij wedstrijden gespeeld tegen diverse BVO clubs. De wedstrijden die wij hebben gespeeld waren o.a. tegen:
- FC Dordrecht
- FC Twente
- Helmond Sport
- FC Volendam
- FC Groningen
- Roda JC
- RKC Waalwijk
- NEC Nijmegen
- De Graafschap
- FC Utrecht

Tijdens deze wedstrijden zijn er een aantal spelers opgevallen en hebben zij een stage periode kunnen afdwingen of hebben wij ze onder kunnen brengen bij een BVO club. Deze spelers zijn:
- Angelo Lioe-A-Tjam (FC Groningen)
- Zakaria El Mouden (FC Groningen)
- Nick Kaaijmolen (De Graafschap)
- Rody Bessem (FC Dordrecht)
- Donato Mijnals (NEC Nijmegen en De Graafschap)
- Justen Kranthove (NEC Nijmegen)
- Tyrese Gemerts (NEC en De Graafschap)
- Daniël Abbink (FC Twente)

Na de selectiewedstrijd 4 april 2018, zullen wij door selecteren en zullen wij met de geselecteerde spelers een oefenwedstrijd spelen tegen RKVV DEM. Op basis van deze wedstrijd zullen wij de definitieve selectie bekend maken en zullen we met het definitieve team dit seizoen nog spelen tegen:
- FC Twente
- FC Volendam
- NEC Nijmegen

De staff zal bestaan uit:
- Gwendell van Riemsdijk [Trainer]
- Cerezo Hilgen [Assistent Trainer]
- Arjen Boelens [Personal Trainer]
- Gijs Schoenmakers [Fysiotherapeut]

Wil jij je aanmelden voor deze selectiewedstrijd? Stuur een mail met jouw (voetbal)cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van: Aanmelding selectiewedstijd 2018.
Wij zullen een selectie maken uit de aanmeldingen en de geselecteerde spelers een persoonlijke uitnodiging sturen. Vergeet daarom niet jouw cv (compleet)toe te voegen!

#MentaliteitIsKwaliteit⚽💪🏽❤

Voetbalkleding bestellen

tenue

Buienradar

Adres

  • Henk van Turnhoutsporthal
  • Nol Houtkampsportpark
  • Henk van Turnhoutpad 1
  • 2034 JL Haarlem
  • Tel. kantine: 023-5338606
  • Tel. bestuurskamer: 023-5451731

Over Olympia Haarlem

Waar zitten wij