48891706 2064616890298335 4282094445790232576 o

logo AdobePDF2 1Klik op het logo voor het programmaboekje.

Voorwoord

Beste (zaal)voetballiefhebbers,

In de kerstvakantie van 2018 organiseert Sportvereniging Olympia Haarlem haar traditionele zaalvoetbal toernooi voor selectie teams J017, J019 en Senioren en als organisatie heten we jullie van harte welkom.

De poule wedstrijden van het toernooi vinden plaats op donderdag 27 en 28  december. De finale wedstrijden worden op zondag 30 december gespeeld.

Tel. bestuurskamer: 023-5451731

In dit boekje is het programmaoverzicht van de toernooi dagen en toernooiregels te vinden. De poulewedstrijden zijn al volledig ingedeeld. De uitslagen zullen steeds zichtbaar worden bijgehouden.

Ons toernooi zal in het teken staan van sportiviteit en vriendschappelijkheid. Op een juiste wijze met je teamgenoten, je tegenstander, de scheidsrechter en andere aanwezigen omgaan, zal leiden tot een succesvol zaalvoetbaltoernooi waar met plezier op kan worden terug gekeken.

We willen benadrukken dat deze dag plezier boven alles staat. Grove overtredingen, scheldpartijen en agressief gedrag horen hier dus niet thuis.

We wensen alle deelnemers en begeleiders veel succes en uiteraard veel plezier!

1 Toernooiregels

1. 1.De regels zijn, indien niet uitdrukkelijk anders gemeld in dit reglement, conform de zaalvoetbalregels van de KNVB, deze zijn te vinden op de website van de KNVB.

1. 2.Alle deelnemers dienen een kwartier voor aanvang eerste wedstrijd aanwezig te zijn.
  2. 3.Er wordt 5 tegen 5 gespeeld, met 4 veldspelers en 1 keeper.
  3. 4.De wedstrijden in poules duren 2 x 15 minuten. De wedstrijden worden zonder rust gespeeld.
  4. 5.De wedstrijden in de halve finales en finale duren 2 x 15 min. Er zal dan ook een rust zijn van 2 min.
  5. 6.Bepaling winnaar in de poule:

De rangorde in de poule wordt bepaald door de teams te vergelijken op de    volgende punten:

- Aantal punten in de poule
- Doelsaldo (doelpunten voor - doelpunten tegen)
- Aantal doelpunten voor
- Onderling resultaat

Mocht dit geen doorslaggevend resultaat geven, dan zullen penalty’s worden genomen.

Eerst een serie van 3 strafschoppen. Mocht dit niet voldoende zijn, dan worden er om en om strafschoppen genomen. Voor deze strafschoppen moeten, voor aanvang van de serie, 3 spelers en een keeper worden aangewezen.

1. 7.De ploegen zijn duidelijk herkenbaar zijn door gebruik van de eigen clubtenues.
  2. 8.De eerst vermelde ploeg is de thuisspelende ploeg en doet de aftrap.
  3. 9.Het is verboden de sportzaal te betreden met (sport)schoeisel, waarmee op straat gelopen is of waarvan de zolen zwart kunnen afgeven.
  4. 10.Alleen spelers en coaches hebben toegang tot de hal en het speelveld. Ouders, broertjes, zusjes en andere supporters worden verwacht op de tribune plaats te nemen.
  5. 11.Sportvereniging Olympia Haarlem en/of de organisatoren van dit toernooi aanvaarden op geen enkele manier aansprakelijkheid voor schade aan eigendommen van anderen noch voor verwisseling, zoekraken of diefstal van de eigendommen.
  6. 12.De arbitrage is bevoegd in afstemming met de toernooileiding bij wangedrag van spelers en/of begeleiding verdergaande maatregelen te treffen dan hiervoor genoemd.
  7. 13.In gevallen waarin het reglement niet voorziet, beslist de toernooileiding, wijzigingen te allen tijde voorbehouden.