Olympia Haarlem wil haar jeugdopleiding een impuls bieden door scholing van alle jeugdtrainers.Jeugdvoetbalopleiding speelt bij de invulling van deze unieke interne scholing altijd volledig in op de specifieke wensen van de beleidsbepalers. De club staat volledig centraal om te kunnen komen tot maatwerk!
Verenigingen die in staat alle jeugdspelers een opleiding te bieden die voldoet aan de wensen van de kinderen en de ouders is afhankelijk van het niveau van de jeugdtrainers en leiders. Als deze op een hoger niveau kunnen worden gebracht dankzij gerichte scholing stijgt de kwaliteit van de jeugdopleiding van de vereniging met sprongen.
ZIE FILMPJE https://youtu.be/Nil1TwRwBbQ

Olympia Haarlem heeft er voor gekozen om haar jeugdtrainersstaf te laten scholen via de interne jeugdtrainerscursus. De vereniging hecht veel waarde aan scholing van haar jeugdtrainers. De club wil dankzij een praktijkgericht scholingsprogramma een optimale jeugdopleiding realiseren. Dankzij deze clubspecifieke benadering kan iedere trainer zonder verre reizen, op de eigen locatie, mee denken over de ontwikkeling van de jeugdopleiding van de eigen vereniging.

Groot voordeel is dat de trainers niet alleen effectiever te trainen op een kindvriendelijke wijze maar ook gemotiveerd raken om vanuit een eenduidige werkwijze te gaan functioneren. Hierdoor krijgen alle jeugdspelers de gewenste opleiding.

Alle jeugdtrainers van Olympia Haarlem kunnen hier aan deelnemen
door je op te geven via:
Touhami Kherazi
Jeugdvoorzitter
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voetbalkleding bestellen

tenue

Buienradar

Adres

  • Henk van Turnhoutsporthal
  • Nol Houtkampsportpark
  • Henk van Turnhoutpad 1
  • 2034 JL Haarlem
  • Tel. kantine: 023-5338606
  • Tel. bestuurskamer: 023-5451731

Waar zitten wij