Welkom bij Olympia Haarlem Badminton


 

Badminton avond recreanten

BC Olympia Haarlem is een van de grotere badmintonverenigingen in Haarlem. De club is opgericht in 1980 onder de naam BC TYBB (The Yellow Black Boys) als deel van de omni-vereniging TYBB. Door fusie en de bijbehorende naamswijziging van de omni-vereniging gaat de club sinds het seizoen 2008/2009 verder onder de naam BC Olympia Haarlem.

BC Olympia Haarlem is een vereniging waar zowel op competitieniveau als recreant de badmintonsport kan worden beoefend. De competitieteams komen uit in verschillende klassen van de Badminton Nederland.


De vereniging heeft als thuishaven het Nol Houtkamp sportcomplex. De hal is te vinden op Henk van Turnhoutpad 1, 2034 JL Haarlem.

Voor de senioren is er gelegenheid om wekelijks op de woensdagavond van 19.15 tot 22.45 uur (jeugd vanaf 19:00 uur) in een gezellige sfeer te badmintonnen tegen andere clubleden. Voor recreanten is geen speciale kleding verplicht. Schoeisel dient lichte zolen te hebben om de speelvloer netjes te houden. Per seizoen worden drie vriendschappelijke toernooien georganiseerd.

Wij bieden op de woensdagavond training aan voor jeugd, recreanten en competitiespelers. Om het een en ander goed te laten verlopen hierbij de tijden voor de trainingen:
    * 19.00 - 20.00 uur training voor jeugd en recreanten.
    * 20.15 - 21.15 uur training voor competitiespelers.

Wil je mee doen met de training? Zorg dan dat je op tijd aanwezig bent!
     
      
Heb je nog vragen, wil je lid worden of wil je een keer vrijblijvend kennis komen maken, neem dan contact op met onze secretaris, Corinne Zeilstra via 06-41749129. Een e-mail sturen naar badminton@olympiahaarlem.nl mag natuurlijk ook.

Je mag ook twee weken op proef komen badmintonnen en daarna pas besluiten om lid te worden. Wel vragen we je even te melden dat je komt spelen, zodat wij je welkom kunnen heten.

Adres

  • Henk van Turnhoutsporthal
  • Nol Houtkampsportpark
  • Henk van Turnhoutpad 1
  • 2034 JL Haarlem
  • Tel. kantine: 023-5338606
  • Tel. bestuurskamer: 023-5451731

Over Olympia Haarlem

Waar zitten wij