Mutaties, opzeggen, aanmelden en overschrijven

 

Mutaties.

Indien er iets wijzigt in uw persoonlijke gegevens, bijvoorbeeld verhuizing, telefoonnummer, e-mailadres, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk doorgeven aan Marianne Hermarij. Haar e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Opzeggen

Indien u wilt opzeggen, dan moet u dit mailen naar de ledenadministratie. U kunt dit mailen naar het volgende e-mailadres; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gaarne ook een CC’tje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op, u moet vòòr 1 maart opzeggen anders worden de bondskosten in rekening gebracht.

 

Aanmelden nieuwe leden

Indien u bij Olympia Haarlem wil komen spelen, neem dan contact op mail met Eric de Vries, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Overschrijven

Overschrijving van of naar een Topsportteam moet u vòòr 1 november doen. Indien u wilt overschrijven van of naar een wedstrijdsportteam dan moet u dit vòòr 1 maart doen. In beide gevallen moet u contact opnemen met Eric de Vries, telefoonnummer 06-14779375. Mailen kan ook, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gedurende het seizoen is het niet mogelijk om over te schrijven.

 

Voor alle overige vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Namens het bestuur,

Eric de Vries

Adres

  • Henk van Turnhoutsporthal
  • Nol Houtkampsportpark
  • Henk van Turnhoutpad 1
  • 2034 JL Haarlem
  • Tel. kantine: 023-5338606
  • Tel. bestuurskamer: 023-5451731

Waar zitten wij